A preguntes de Núria Isern al Ple de setembre, que va traslladar el malestar de molts usuaris pel mal servei, ha rebut per resposta que s’ampliarà el servei en tres freqüències adicionals

BENICARLÓ, 30 d’octubre de 2023 

La queixa de molts usuaris del transport col·lectiu interurbà (Vinaròs-Benicarló-Peníscola) que va ser traslladada per Compromís al passat Ple, ha rebut una resposta positiva per part de la companyia, que ha anunciat a l’equip de govern que augmentarà en tres autobusos les freqüències, per tal de donar un millor servei. 

La portaveu de Compromís i artífex de la reclamació, Núria Isern, va demanar a l’alcladia que es coordinara amb la resta d’alcaldes afectats per traslladar les queixes a la Conselleria, després de les reiterades queixes pel mal funcionament de la línia, els retrassos sobre els horaris previstos i l’amuntegament de gent que els fa servir per desplaçar-se a l’hospital, centres d’estudis de la comarca o llocs de treball. “La resposta que ens van traslladar és que van a augmentar-se en tres freqüències addicionals per tal de reforçar el servei, després d’haver-se reunit amb la companyia d’autobusos”, ha explicat Isern. “No és el que demanàvem, ja que vam demanar traslladar les queixes sobre la insuficiència del servei que presta la concessionarària i la necessitat de millorar-lo a la Direcció General d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, que entenem és el que tocaria. Per això ens agradaria que fora la Conselleria qui ho ratificara i garantira la seua pervivència en el temps de la concessió”, ha dit Isern. D’altra banda ha celebrat que l’equip de govern reculla el guant i estiga estudiant implantar transport urbà al municipi.

Amb tot, des de Compromís celebren aquest anunci. La portaveu de la coalició ha agraït les gestions unilaterals fetes des de Benicarló i ha destacat la utilitat de la col·laboració de Compromís per tal de contribuir a millorar la qualitat de vida de la ciutadania i reduir els seus problemes. “Estem traslladant a comissions i plens en forma de preguntes qüestions relatives a patrimoni artístic, seguretat a l’entorn de les escoles, neteja de carrers com el bulevard, posada en funcionament de lavabos, a petició de ciutadans que ens ho fan arribar i estem encantats que poc a poc després de traslladar-ho, tinguen la receptivitat de la corporació i puguem contribuir a millorar la qualitat de vida dels veïns”, ha afegit.

Al Ple de la setmana passada la regidoria d’Obres va informar de la instal·lació de papereres a les parades d’autobús de l’Avinguda Magallanes tal i com van demanar uns veïns a la coalició valencianista i la neteja de cunetes a l’antiga N-340 i altres zones concorregudes del poble.