Marta Escudero: “els usuaris, sovint gent gran o persones malaltes es troben clots i bassals, el que dona una imatge nefasta als nostres visitants”

“L’estat que ofereix l’entorn del centre de salut de Benicarló és lamentable”, ha dit la portaveu de Compromís, Marta Escudero. La regidora ha denunciat la mala imatge que ofereixen els solars dels voltants del centre sanitari, plens d’enormes clots i bassals com a conseqüència de les pluges. “Es gasten més diners posant sorra i pedres que prenent decisions efectives com arribar a acords amb els propietaris, expropiar o adquirir els terrenys necessaris per prestar un servei adequat a les persones usuàries, sovint persones malaltes, grans o que acudeixen amb carrets de criatures”, ha lamentat la regidora que ha recordat que “allò du ja massa anys en una situació de temporalitat i precarietat a la que s’ha de posar fi”.

La imatge que ofereixen els dos o tres solars dels voltants és “penosa i nefasta per a la imatge de la ciutat i és una cosa que perceben els turistes i desplaçats. És deplorable que els municipis veïns tinguen l’entorn dels centres sanitaris i el nostre Centre Sanitari Integrat oferisca una imatge indigna i que no ens mereixem”, assegura. Al seu parer “açò és un exemple més de la poca agilitat, falta d’amor propi i gestió de l’equip de govern, que dedica més temps a l’apariència que a prestar uns bons serveis a la població i tenim un poble ple de clots, amb una evident falta de manteniment fruit de la carència d’anàlisi i d’idees”.La regidora ha instat a l’equip de govern a arribar a acords amb els propietaris dels potencials terrenys útils per als usuaris o plantejar preus especials als aparcaments públics o mobilitzar espai en solars que siguen idonis, que haurien de ser asfaltats per tal d’erradicar la sensació de provisionalitat que rodeja els aparcaments, que estan provocant que la gent s’embrute o mulle la roba i sabates i danys en baixos dels vehicles.