Des del col·lectiu de Compromís a Benicarló es va dur a terme divendres passat dins la campanya electoral una de les activitats més significatives: una ruta en bicicleta per tal d’explicar les seues línies programàtiques.

Aquesta ruta ha tingut parades en aquells llocs on des de Compromís tenim pensat realitzar les diferents accions els pròxims anys”, ha assenyalat la candidata a l’alcaldia Marta Escudero, “i ha comptat amb la participació dels diferents membres de la candidatura municipal, que han anat explicant a tota la gent que s’ha apropat, les idees de Compromís per a Benicarló”, ha afegit.

El motor del canvi ha estat en ruta per Benicarló; hem fet una ruta sostenible, que no contamina, i hem explicat les nostres propostes a peu de carrer”, ha assenyalat Escudero. “Hem parat en aquells llocs de Benicarló on proposem, dins el nostre programa electoral, realitzar algunes accions i oferir nous recursos a la ciutadania”.

 

Així, la ruta va tindre parades a llocs tan emblemàtics com la casa de Donya Fidència (com a recurs que pot acollir una ludoteca municipal i un espai gastronòmic), la piscina municipal i les pistes d’atletisme (on es va parlar de la reversió de la gestió de la piscina i la unificació de totes les instal·lacions esportives en una ciutat esportiva única), l’estació de tren (punt d’inici del servei BiciBló de lloguer de bicicletes), l’edifici Irta (lloc on s’unificaran els recursos relacionats amb la joventut) i el convent de les Mares Concepcionistes (on des de Compromís es proposa situar el centre de dia per tal de tindre un espai molt més ampli on poder agrupar els recursos destinats al foment de l’autonomia personal i l’atenció a la dependència).

Així mateix, durant l’última setmana de campanya, des de Compromís se seguiran fent actes al carrer, i és que “des de Compromís tenim clar que la política s’ha de fer d’una forma propera, a peu de carrer i per a la gent del carrer, i és per això que hem triat aquesta manera d’explicar el nostre programa i les nostres propostes” ha conclòs Escudero.