Els jardins del Parador de Turisme de Benicarló van ser testimonis aquest dissabte de l’acte de presentació de la candidatura municipal de Compromís.

Amb una molt bona assistència de gent, l’esdeveniment va comptar amb la presència de diferents regidors i càrrecs orgànics de Compromís. A més, va tindre les intervencions de Mònica Àlvaro, Diputada a les Corts Valencianes, i Jordi Sebastià, Cap de llista al Parlament Europeu, que van estar presents per tal de donar suport a la candidatura que encapçala Marta Escudero.

En la seua intervenció, Mònica Àlvaro, que va recordar que fa 4 anys també va estar present a l’acte, va dir que “al 2015 el canvi no arribava només als ajuntaments sinó també a les Corts Valencianes, i des d’allà, hem estat treballant per fer més fàcil la vida de les persones, amb lleis i normatives tan importants com la llei de Serveis Socials inclusius, la llei d’Infància o la llei de Joventut, i gràcies a gent com Marta estes lleis han pogut arribar als ajuntaments.”

Per la seua banda, Jordi Sebastià va assenyalar la importància de votar Compromís a les eleccions europees afirmant que “el únic vot útil per als valencians i valencianes a les eleccions europees és votant Compromís, donat que al Parlament Europeu, tant PP com PSOE com Ciudadanos formen part de la mateixa coalició, una coalició que no defensa els interessos dels valencians i valencianes. Amb Compromís a Europa, podrem defensar la nostra llengua així com els interessos dels llauradors, de la gent de la mar, de la nostra gent.”

Marta Escudero, candidata a l’alcaldia de Benicarló va començar donant les gràcies als assistents, així com a tots els qui li ha donat suport per encapçalar, una vegada més, la candidatura: “tant la gent del col·lectiu local de Compromís com tota la gent que està treballant en aquest projecte, ja siga formant part de la llista com aportant idees i propostes”. Durant la seua intervenció, Marta es va dirigir a l’audiència exlicant el perfil de la seua candidatura: “tenim un equip amb uns relleus molt potents, però també amb una rereguarda molt robusta, sempre necessària. Gent molt implicada amb la societat benicarlanda, amb joventut, experiència i moltes ganes de fer feina. Conjuguem la imprescindible renovació amb la necessària experiència i això fa que siga un equip imparable, amb qui seguirem assumint responsabilitats i prenenet decissions clares valentes i sobre tot sense ambigüitats ni canvis de rumb. Nosaltres no tenim cap dute del que som, del que hem fet estos 4 anys i de com volem seguir fent-ho.”

Tenim una opció solvent” va afegir, “il·lusionant i capacitada per continuar dirigint el futur del nostre poble, tai i com ho hem estat fent, que té com a bandera el somriure fresc de Compromís. Sabem que tenim una tasca molt important per vavant: seguir cohesionant el poble, dignificant la vida de les persones, dia a dia. I ho fem amb il·lusió, amb convicció, amb força i amb un somriure. Hem somniat amb una societat millor, ens hem permés un nou futur. Portem el canvi. Som el motor d’eixe canvi. Perquè tenim un Compromís a Benicarló.”.