Realitats 3.0 s’encarregarà de donar veu als joves de la ciutat a través d’entrevistes, amb les quals explicaran els seus projectes, experiències viscudes i realitats. En concret, el programa estarà dividit en dues seccions: «El Test», en la qual els convidats se sotmetran a un petit examen sobre el tema tractat i «La Paraula», en la qual els entrevistats hauran de definir als joves amb una única paraula.

L’objectiu de «La Paraula» és, a la fi de la temporada, elaborar un petit diccionari per conèixer una mica més com és la joventut benicarlanda. La primera invitada serà Susana Pérez, regidora de Joventut de l’Ajuntament de Benicarló, que donarà la seua visió sobre el panorama juvenil local i els projectes que s’han dut i es duran a terme durant aquesta legislatura.

La primera edició de Realitats 3.0 s’emetrà dissabte 7 de juliol a les 11.00 hores, i podrà escoltar-se tant a través del 107.3 de l’FM com del web www.radiobenicarlo.org i de l’aplicació per a dispositius mòbils de Ràdio Benicarló.