La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Benicarló, encapçalada per Marta Escudero, ha engegat un programa de quatre beques de formació per afavorir l’ocupació de persones col·lectius vulnerables, dues de les quals van adreçades a persones amb discapacitat física, intel·lectual o sensorial, i dues més per a dones víctimes de violència de gènere. L’objectiu d’aquestes beques, que tenen una durada de tres mesos i mig i es realitzaran als espais municipals, és millorar la inserció laboral de persones que es troben amb dificultats especials per trobar feina.

“Este tipus de beques venien ofertant-se des de la Diputació de Castelló els últims 3 anys. Enguany, la gestió és integrament municipal, de manera que hem ampliat el nombre de beques, el periode de contractació i la remuneració assignada a cadascuna d’elles”, explica Marta Escudero, regidora de Benestar Social.

Estes beques de formació estan pensades per donar un primer impuls a l’hora de adquirir experiència i coneixements laborals, per tal d’accedir al mercat laboral amb les millors condicions. “L’accés a l’ocupació és de vital importància en els processos d’integració de persones vulnerables o en risc d’exclusió, ja que el treball és fonamental per al desenvolupament d’un model de vida digne, autònom i independent”, ha conclós Marta Escudero.