Benestar Social engega la campanya “Viu les falles amb coneixement”.

“Viu les falles 2017 amb coneixement” és el lema de la campanya que s’ha engegat des de la regidoria de Benestar Social. La regidora de l’àrea, Marta Escudero, i el tècnic de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA), Albert Rodríguez, han presentat aquesta campanya de sensibilització per a alertar dels problemes de salut i convivència relacionats amb el consum d’alcohol i altres drogues a la via pública durant les Falles, proposant adoptar un model més responsable de consum que afavorirà poder gaudir més i millor de tots els aspectes de la festa.

Rodríguez citava estudis de la Universitat de València durant les Falles del 2016 que constaten que el consum d’alcohol s’incrementa un 400% de mitjana en els últims tres dies de la setmana festiva i que, concretament, la vespra de Sant Josep, s’arriba a un pic de consum de fins a sis vegades més que els valors habituals en un cap de setmana normal.

Per la seua banda, Escudero ha recordat que “el consum d’alcohol està prohibit per als menors d’edat”, i ha demanat “la col·laboració de les famílies, dels comerços, de les falles i dels adults, per tal de transmetre eixe missatge preventiu i de precaució”. Per últim, ha agraït a la Junta Local Fallera per rebre i fer seua la campanya, ajudant-hi en la difusió i participant-hi activament: “necessitem este tipus d’implicació dels sectors més propers a la festa per aconseguir que el missatge arribe el més lluny possible” ha assenyalat la regidora.

Arxivat en: General, Local, Roda de Premsa, Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *