El diputat a les Corts, Joan Baldoví, ha estat a Benicarló per tal de participar del dia gran de la Festa de la Carxofa. Així, i després de complir amb el protocol, fent-se la foto amb els regidors i regidores i resta d’autoritats, Baldoví ha pogut comprovar de primera mà els diferents plats elaborats amb la nostra hortalissa estrella amb Denominació d’Origen, la carxofa.

El diputat s’ha mostrat “molt sorprés en veure com tot el poble es bolca amb aquesta festa, com a partir de la carxofa es poden desenvolupar tants i tants plats increïbles, i com es pot atraure tant de turisme, ja no només el dia d’avui, dia de la degustació, sino durant les setmanes que duren els actes dedicats a aquesta hortalissa, com per exemple durant les jornades del pinxo o durant la torrada popular d’ahir dissabte”, ha assenyalat.

Baldoví, que ha segut entrevistat per l’equip del programa de Ràdio Benicarló “Mistela&Política”, ha indicat que “esta Festa de la Carxofa ja fa temps que és un referent gastronòmic i turístic no només a tot arreu del País Valencià, sinó que també atrau milers de turistes de tot l’estat. Per comprovar-ho només cal fer una ullada a l’estat de la plaça, plena de gom a gom” ha afegit.

Per últim, Baldoví no s’ha volgut perdre alguns dels plats elaborats per a l’ocasió, “he pogut tastar diferents plats i sincerament, no sabria dir quin de tots m’ha agradat més. M’han semblat tots unes delícies culinàries… els benicarlandos i benicarlandes sou uns artistes!” ha dit en to divertit.

D’altra banda el Senador Jordi Navarrete tampoc s’ha volgut perdre l’event i també ha estat present a l’acte, donant així suport al producte estrella del camp benicarlando.