La Regidoria de Benestar Social reconeix el treball del voluntariat benicarlando amb la Mostra d’Entitats Socials

Des de la regidoria de Benestar Social que encapçala Marta Escudero, s’ha presentat la Mostra d’Entitats Socials, que tindrà lloc a Benicarló el pròxim diumenge 18 de desembre. Es tracta d’una mostra per tal de donar visibilitat al teixit local de voluntariat així com  fomentar l’associacionisme, la captació de nous voluntaris i la interrelació entre entitats.

Escudero ha assenyalat que “amb aquesta mostra volem donar a conéixer el treball diari, quasi sempre invisible, de les entitats socials i dels seus voluntaris, que és fonamental dins de la vida benicarlanda. Volem fomentar l’associacionisme i la participació ciutadana, i consolidar la mostra com un espai obert de comunicació i relació entre entitats”, tot destacant que “la voluntat des de l’Ajuntament és seguir impulsant espais de treball entre entitats del municipi i l’administració per fer realitat projectes i idees, millorar els que estan en construcció i consolidar aquells que ja tenen una trajectòria”.

La Mostra abastarà tots els àmbits de la societat (gent gran, infància, discapacitat, salut o emergència social, entre d’altres) i centrarà les seues activitats al llarg del matí amb tallers, exposicions de treballs, tallada de cabells solidària, concursos, actuacions, activitats per a xiquets, etc.

A més, durant les setmanes prèvies s’han programat xarrades formatives, debats o trobades. I divendres 16 de desembre, de 17.30 h. a 19.30 h., una activitat de carrer informarà de la jornada de diumenge, amb actors de teatre disfressats de superherois que ajudaran a cridar l’atenció i a fer difusió de la programació.

Arxivat en: Actes, Local, Moviments Socials, Notícies, Roda de Premsa, Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *