Els jardins del Parador de Turisme de Benicarló van ser testimonis  diumenge 26 d’abril de l’acte de presentació de la candidatura municipal de Compromís-Esquerra Republicana.

Amb una molt bona assistència de gent, l’esdeveniment va comptar amb la presència d’Agustí Cerdà, president d’Esquerra Republicana del País Valencià i de Vicent Marzà, Cap de llista per Castelló a les Corts Valencianes per Compromís i Mònica Àlvaro qui anirà de número 2, així com regidors dels pobles de la comarca, que van estar presents per tal de donar suport a la candidatura que encapçala Marta Escudero.

En la seua intervenció, Agustí Cerdà va elogiar el pacte a què han arribat ambdueagustiparadors formacions a Benicarló, i va assenyalar que espera “que siga el principi d’una gran amistat”. També es va referir a la necessitat de “fer fora la corrupció i regenerar la vida política” per acabar dient que “tota política que no fem nosaltres, la faran en contra nostra”.

 

vicentparadorPer la seua banda, Vicent Marzà va comentar que“el 24 de maig ens juguem el futur del nostre país, dels nostres pobles, de la nostra gent”, i que “necessitem polítiques d’emergència social i al servei de la ciutadania”. Per a tancar el seu parlament va “donar suport a aquesta candidatura municipal, una candidatura que segur que eixirà molt reforçada del pacte a què han arribat Compromís i Esquerra Republicana”.

Josep Barberà, número 3 de la candidatura va començar el seu parlament explicant el perquè de la unió dient que “era necessari a Benicarló, hi ha hagut molta divisió, i nosaltres hem fet un exercici de responsabilitat”. Després va fer referència als logos dels 2 partits de la següent manera: “un logo porta un somriure, el somriure de Compromís, que és el que a Benicarló li fa falta. Passejar pel centre és trist, baixar de l’estació és trist, la platja d’aquí darrere (el Morrongo) és trista; necessitem sentir-nos orgullosos no d’haver nascut a Benicarló, sinó d’allò en el que hem convertit Benicarló”. L’altre logo, el triangle republicà, representa la llibertat, la igualtat i la solidaritat”. “Un triangle que fica a Benicarló a tots per igual, lluny d’amiguismes i que parla d’un Benicarló valencià que no s’amaga i que al nouvingut li ensenya la llengua, la cultura i el fa viure al seu propi país”.

barberaparador

L’acte el va tancar Marta Escudero, candidata a l’alcaldia de Benicarló per Compromís-Esquerra Republicana, quan, amb tota la candidatura ja dalt de l’escenari, va començar donant les gràcies als assistents, així com a tots els qui li ha donat suport, “tant la gent del col·lectiu local de Compromís com tota la gent que està treballant en aquest projecte, ja siga formant part de la llista com aportant idees i propostes. ”.

Durant la martaparadorseua intervenció, Marta es va dirigir a l’audiència exposant les idees bàsiques del projecte de Compromís-Esquerra Republicana; va assenyalar la necessitat de “tornar a fer bategar el cor de Benicarló”, referint-se al centre històric de la població, així com va fer èmfasi en la “necessitat de recolzar molt més el camp benicarlando, un dels principals motors econòmics de la població”. Per acabar, va llençar el missatge que“l’Ajuntament de Benicarló tornarà a ser la casa de tots els benicarlandos i benicarlandes; cal obrir de bat a bat portes i finestres del consistori per tal que se’n vaja l’opacitat regnant i entre aire molt més fresc i transparent”.  

CANDIDATURA:

 1. MARTA ESCUDERO ALBOR
 2. JOAQUIM BUENO BOSCH
 3. JOSEP MANEL BARBERA SORLI
 4. SUSANA PEREZ ALONSO
 5. ENOC ALTABAS FELIPO
 6. MONICA MATEU MARZAL
 7. DANIEL TEJEDOR BELTRAN
 8. JOSE LUIS SEGURA MONTERDE
 9. YVETTE ANTON MALUENDA
 10. JOSEP-TOMAS REVERTE I BARRERA
 11. JOE MIGUEL IRUELA LOPEZ
 12. MARIA IMMACULADA ARAYO SOLA
 13. JOSE LUIS FUENTES TENA
 14. FRANCISCO JOSE TEJEDOR PELLICER
 15. MARIA COLL NIETO
 16. JOSE MARIA QUEROL GELLIDA
 17. A. ISABEL MUÑOZ OLIVER
 18. IVAN FERRERES I AÑO
 19. LAURA PIÑANA MAS
 20. M.VICTORIA CERDA MARTINEZ
 21. VICENT F. COLL PITARCH

SUPLENTS:

 1. VICENTE M. CUCALA PASCUAL
 2. PATRICI GIL MARTINEZ
 3. AIDA ECHEMENDIA RODRIGUEZ
 4. JORGE ANDRES GRAU
 5. BETTINA PEPIOL DORIZON
 6. DAVID GUMBAU I MORERA
 7. JONATAN CAMPOS I GARCIA
 8. Mª ADORACION FERNANDEZ GONZALEZ
 9. MIREIA ALBIOL ALBESA
 10. JUAN GOMIS HERNAN

totsdalt