José Luis Segura i Monterde ocupa el 8é lloc de la llista. Va néixer a Vinaròs el 28 de febrer de 1970, encara que fa 18 anys que viu a Benicarló. Casat i pare de dos filles de 12 i 14 anys. És Llicenciat en Educació Física per la Universitat de València i Diplomat en Fisioteràpia, i en l’actualitat es titular de la plaça de professor d’Educació Física a l’IES Ramon Cid de Benicarló.

Ha col·laborat durant vàries temporades com a preparador físic del Club Handbol Benicarló i en la seua escola esportiva. També ha exercit de Coordinador d’Esports al Patronat Municipal d’Esports de Vinaròs.

Ha exercit durant 3 anys de secretari de l’AMPA Eduardo Martínez Ródenas de Benicarló i durant 2 anys com a representant dels pares al Consell Escolar del CEIP Eduardo Martínez Ródenas.

Des del curs 2012 i fins l’actualitat és representant dels pares al Consell Escolar de l’IES Joan Coromines de Benicarló.

L’any 2009 va ser nomenat Majoral de la Confraria de Sant Antoni Abat i els anys 2010, 2011 i 2012 va exercir com a Secretari de l’entitat.

Esportista en actiu, la seua gran afició és l’atletisme, sent habitual vore’l passar córrer pels nostres carrers. També se’l pot vore per les piscines de tota Espanya, seguint al Club Natació Benicarló del que és soci.10