Les assemblees locals de Compormís i Esquerra Republicana a Benicarló van ratificar per unanimitat, el dilluns 30 de març, la llista electoral municipal que concorrerà a les eleccions del mes de maig. En aquesta llista, que recordem encapçalarà Marta Escudero, Mònica Mateu ocuparà el sisé lloc, Dani Tejedor el seté i Josep Lluís Segura el vuité.

En paraules de Marta Escudero, cap de llista i candidata a l’alcaldia “dilluns 30 de març, les assemblees locals de Compromís i d’Esquerra Republicana van ratificar per unanimitat la llista electoral que presentarem a les eleccions municipals de maig. Una llista, que ha estat la primera a aprovar-se a Benicarló i que estarà formada per 31 persones, 21 candidats i 10 suplents, el màxim que ens permet la llei, i que ve a demostrar la força del nostre projecte polític. Agraïm a les persones, que tot i voler formar part de la candidatura han quedat fora, però seguiran treballant amb nosaltres”.

Mònica Mateu, que ocuparà el sisé lloc de la llista, té 35 anys i és diplomada en Ciències Empresarials. En l’actualitat treballa com administrativa als serveis generals de la Cooperativa Agrícola “San Isidro” a Benicarló.

Per la seua banda, Dani Tejedor, de també 35 anys, ocuparà el seté lloc de la candidatura. És músic, compositor i professor de música, i ha format part de formacions com Amparanoia o Pepet i Marieta entre d’altres.

El vuité lloc seré per a Josep Lluís Segura, de 45 anys. És llicenciat en Educació Física i diplomat en Fisioteràpia. És titular d’una plaça de professor d’educació física al IES Ramón Cid de Benicarló.

“Tenim una candidatura molt potent, on hem volgut representar tots els sectors i sensibilitats benicarlandos. Mònica Mateu, ocuparà el sisé lloc de la llista, Dani Tejedor el seté i Josep Lluís Segura el vuité. Amb ells reforcem àmbits de vital importància a Benicarló, agricultura, cultura i esports. Els seus lligams amb estes àrees ens permeten enfortir encara més el nostre projecte polític”, afirma Marta Escudero. “Tenim una llista transversal, seriosa i molt meditada, dissenyada sense quotes dels partits que la formem, ja que està feta pensant amb un únic objectiu, millorar Benicarló” conclou.