Des de Compromís-Esquerra Republicana per Benicarló s’ha donat a conéixer la incorporació de Susana Pérez i d’Enoc Altabás a la seua llista municipal. Concretament Susana anirà en el número 4, mentre que Enoc ocuparà el cinqué lloc de la llista.

Susana Pérez, afiliada a Iniciativa, va nàixer a Benicarló l’any 1990. És estudiant de magisteri i professora de música a diferents col·legis de la ciutat, i des de sempre ha estat ben lligada a l’àmbit cultural, ja que entre altres, és membre de Protecció Civil, de la Falla La Paperina i de la Junta Local Fallera.

Per la seua banda Enoc Altabás, nascut a Benicarló el 1981 formarà part de la candidatura com independent. Enoc també viu l’associacionisme d’una manera intensa, al formar part de la Coral Polifònica Benicarlanda, el Cor da Capo, l’Ateneu Cultural de Benicarló i el Club de Ajedrez de Benicarló. També és ben conegut pel seu treball a diferents mitjans de comunicació locals com ara El Dissabte o Ràdio Benicarló així com al programa “En Marcha” de Onda Cero a nivel estatal.

En paraules de Marta Escudero, candidata a l’alcaldia per Compromís-Esquerra Republicana, “l’entrada de Susana i Enoc, dóna molta energia al nostre grup. Són joves molt implicats a la vida social benicarlanda, integrants del teixit associatiu del nostre poble. La seua participació dins de les associacions, ens aporta un alt grau de coneixement de la problemàtica i les necessitats de Benicarló, la qual cosa és bàsica per tal de dur a terme el nostre projecte, on el poble i les persones son la nostra prioritat. Amb aquestes noves incorporacions conjuguem joventut, experiència i compromís a la nostra llista”.

Susana Pérez i Enoc Altabás s’afegeixen, doncs, a la llista que serà encapçalada per la mateixa Marta Escudero i que comptarà amb la tornada de Ximo Bueno a la política ocupant el número 2 i amb Josep Barberà, president local d’Esquerra Republicana del País Valencià, com a número 3.