Els regidors de Compromís a l’Ajuntament de Benicarló, Ricardo Mascarell i Joan Manel Ferrer, demanaran al consistori el projecte de les obres del camí de Sant Gregori. En paraules de la portaveu local, Marta Escudero: “els veïns ens han traslladat el seu malestar per l’estat en qué ha quedat després de les intenses pluges del cap de setmana. Durant l’episodi ens han comentat que s’ha evidenciat que els problemes d’inundabilitat s’han agreujat”. Així “hem pogut comprovar que s’han tapat les cunetes laterals per fer una plataforma única, sense deixar desaigües per evacuar les aigües. Les pluges del cap de setmana han fet que l’aigua inunde el vial, més inclús que abans de fer les obres” afegeix Escudero.

Des de Compromís es considera que “l’Ajuntament ha de fer obres per solucionar els problemes dels veïns, no per agreujar-los. I en aquest cas no ha estat així. De fet, els veïns asseguren que no s’ha ficat cap canalització d’evacuació d’aigües pluvials, pel que podríem estar parlant d’un greu problema per a tots ells” assenyala la portaveu local.

Escudero recorda també que “aquesta és una zona tradicionalment inundable. Per desgràcia no són poques les vegades que hem tingut problemes a conseqüència de l’acumulació d’aigua. És per això que els nostres regidors a l’Ajuntament s’han mostrat disposats a demanar el projecte de les obres per revisar el que allí s’ha fet. Si no s’ha previst el tema de les inundacions, demanarem responsabilitats”.

A banda del camí de sant Gregori i al respecte de les fortes pluges del passat cap de setmana, des de Compromís també s’ha denunciat que “l’Àngel Esteban s’haja inundat de nou. Els xiquets s’han quedat sense classe un dia més, mentre les obres de la nova escola continuen paralitzades fins no sabem quan” ha conclòs Escudero.

 

Foto: www.ajuntamentdebenicarlo.org