Marta Escudero, portaveu de Compromís Benicarló, ha lamentat el retard que pateixen les obres del Carrer Moreres: “fa més d’un mes que estan paralitzades per una errada burocràtica del consistori”, ha criticat. Escudero ha recordat que les obres, que es fan en un dels carrers més cèntrics del municipi causen molèsties tant als veïns del carrer com als de la resta de la ciutat, que porten anys esperant que es realitzen. “Ara que finalment s’havien iniciat els treballs i el projecte ja s’estava executant, els serveis tècnics deneguen el pagament de la primera certificació a l’empresa per una errada en la interpretació de l’acord plenari fet el 2009, pel que els veïns del carrer quedaven exempts del pagament de les quotes d’urbanització” ha assenyalat.

“De sobte es van adonar que, tal com estava redactat, la Fundació Compte Fibla havia de fer-se càrrec del pagament de la meitat de les quotes, en lloc de fer-ho només el consistori” continua Escudero, i afegeix que “no podem consentir que una empresa que ja ha realitzat una part important dels treballs, es quede sense cobrar per aquesta errada administrativa i no entenem que aquesta confusió estrictament burocràtica comporte la paralització de les obres”.

La portaveu de Compromís ha demanat que “es resolguen amb la màxima celeritat els problemes derivats d’aquest pas en fals del consistori i que es demanen responsabilitats pel retard en la finalització dels treballs, atenent al fet que estem en plena temporada turística i tenim un dels carrers més cèntrics de la població tancat i donant una imatge de deixadesa” conclou.