El grup municipal de Compromís a Benicarló ha eixit al pas davant unes desafortunades declaracions fetes per l’alcalde Marcelino Domingo al mur del Facebook d’una usuària.

Tot parteix amb una foto feta per aquesta usuària amb els treballadors acomiadats de RTVV que van vindre a Benicarló a expressar el seu malestar amb motiu de la visita del president Alberto Fabra. Sense ser nomenat en cap momento al fil de comentaris, Marcelino Domingo va escriure el següent (i citem textualment): “Xe!!! Quina colla de valents”” Veniu un a un a dime lo que me heu dit i voras… veniu i me ho dieu a la cara, pero asoletes”.

En paraules de Marta Escudero, secretària local de Compromís, “des de Compromís Benicarló rebutgem les últimes declaracions fetes per l’alcalde Marcelino Domingo al mur del Facebook d’una usuària d’esta xarxa social. Considerem que les paraules de Domingo són molt greus i per a res pròpies d’una persona pública com és l’alcalde de Benicarló”.

Escudero afegeix que “en cap moment estem justificant els insults que diu l’alcalde que ha rebut, però sí que considerem que el debat, l’intercanvi d’opinions i fins i tot les crítiques son enriquidores i necessàries”.

“A més, hem d’entendre el context de la situació, on tant treballadors acomiadats de RTVV com ciutadans afectats per les retallades i la crisi van expressar el seu malestar amb motiu de la visita de Alberto Fabra. Era d’esperar que l’alcalde de Benicarló es mostrara comprensiu amb els manifestants”, ha comentat la secretària local de Compromís.

“Per tant, demanem a Marcelino Domingo que adapte sempre i en tot moment el seu comportament públic a l’obligació que té com alcalde i que demane disculpes públicament, no només als usuaris del Facebook amb els qui ha mantingut la desafortunada conversa, sinó també a tots els benicarlandos i benicarlandes, perquè no mereixem que el nostre màxim representant dóne eixa imatge pública” conclou Escudero.

Ací podeu escoltar l’àudio de la notícia: