La diputada autonòmica de Compromís i portaveu d’aquesta formació Mònica Oltra, ha preguntat per escrit al Consell pels motius de la rescissió del contracte amb l’adjudicatària del servei de neteja del Port de Benicarló com havia denunciat la “Cofradía de Pescadores de San Telmo” de la localitat.

Oltra, ha demanat ”tota la informació que ha dut al consell a aquesta rescissió, així com quines alternatives dóna la Consellera d’Infraestructures per dotar d’aquest servei al port”.

La diputada de Compromís ha declarat que “coneixem que l’Ajuntament de Benicarló al qual s’ha dirigit la confraria reconeix que el Port depèn del Consell, per tant poca cosa poden fer, ara tot està en mans de Conselleria, que ha pres aquesta decisió sorprenent, a més tenint en compte que sembla no hi ha cap previsió de qui es farà càrrec a partir d’ara del servei de recollida”

Mònica Oltra amb els regidors de Compromís, al port de Benicarló
Mònica Oltra amb els regidors de Compromís, al port de Benicarló

“És un despropòsit, com la majoria d’actuacions del Govern de la Generalitat, no tenen cap línea d’actuació, canvien el criteri depenent de com s’alcen i no segueixen cap paràmetre mínimament lògic en les seues actuacions; aquesta actuació se’ns escapa, sincerament poden tindre motius per finalitzar el contracte, però sense una explicació de quals són ni una alternativa realment creïble, el que queden és completament retratats” ha afirmat categòricament la portaveu de Compromís.

Per a finalitzar Mònica Oltra ha insistit ”no és just que ens governen donant pals de cec, sense cap mirament cap a la ciutadania i fent les coses sense seguir un criteri ni d’informació ni d’actuació”.

És per açò que Compromís ha registrat pregunta escrita demanant explicacions al Consell per la rescissió del contracte amb l’adjudicatària i preguntant quines alternatives estan valorant.