L’assemblea local del Bloc de Benicarló va triar per unanimitat a Marta Escudero com a nova secretària local de la formació nacionalista, susbstituint així a Eladi Giner.

“Amb esta regeneració de càrrecs i este congrés local estem continuant amb la aposta ferma per la coalició Compromís. Estem donant un pas més cap a la creació del grup municipal de Compromís. El Bloc és l’integrant majoritari de Compromís, per això necessitem que la maquinaria del Bloc funcione bé a tots els nivell. Si el Bloc és fort, Compromís també ho serà” va assenyalar la nova secretària local.

“Estic molt ilusionada amb este nou repte de conduir la secretaria local del Bloc a Benicarló. Tinc que agraïr a tots els militants que han confiat en mi i en la executiva local que hem presentat al Congrés” va comentar Escudero que a més de secretària local és membre de la Executiva Nacional del Bloc.

Juntament amb Marta Escudero, la nova Executiva Local queda formada així:
Sergi Pitarch Piñana, Secretari d’Organització i Finances
Vicent Coll Pitarch, Secretari d’Acció Electoral i Implantació
Juan Lores Espinosa, Secretari de Política Municipal
Juan Gomis Hernan, Secretari de Comunicació

Per a Marta Escudero, que a més va ser elegida membre de la Executiva Nacional del Bloc al congrés Setembre, “els temps canvien i hem de canviar també la manera d’actuar. El Bloc i Compromís estan en un procés de creixement i hem d’adaptar els mecanismes de funcionament per tal de respondre correctament a la nova situació i aconseguir tots els reptes que se’ns presenten. Era necessària esta tasca d’organització i coordinació dins del partit per multiplicar les opcions d’èxit cara a les properes eleccions”.

“Per últim, recordar que encara que a l’executiva local hem presentat 5 càrrecs visibles, el treball l’hem de fer conjuntament amb tots aquells que vulguen compartir inquituds i suggeriments amb nosaltres.
Estem amb la gent, des del Bloc, dins de Compromis, continuarem lluitant contra aquesta estafa que ens estàn venent com una crisi, i mirant primer per les persones que pels bancs i les grans empreses com han vingut fent fiins ara els partits grans. Per això estarem molt atents als presupostos municipals d’enguany, dels que encara no tenim notícies”
, ha conclòs.