El Bloc-Comprimís de Benicarló ha criticat durament l’actitud de l’alcalde Marcelino Domingo davant certs aspectes relacionats amb les retallades i despeses innecesàries. En paralues del secretari local de la formació nacionalista, Eladi Giner, “la demagògia i el poc crèdit de l’alcalde són increïbles”. Tot ve arran d’unes declaracions de l’alcalde al seu mur del Facebook on anunciava que no assistiria als actes de commemoració de l’aniversari de l’estatut d’autonomia celebrat a Peníscola ja que eren actes que costaven diners. “El senyor Domingo té la indecència de dir que no va a Peníscola als actes de celebració de l’estatut d’autonomia perquè és un acte que costa diners, però en canvi envia ni més ni menys que a 4 regidors a Saint Pol de Leon per motiu de les festes de la carxofa de la localitat francesa. Sembla que som els benicarlandos els qui estem pagant les vacances dels regidors del PP. L’any passat Polònia, enguany França… l’any que ve ja vorem on se’n van”, ha comentat en tò sarcàstic Giner.

D’altra banda, Giner també ha lamentat les declaracions dels regidors Maria Ortiz i Pedro Garcia referents a l’estat de les platges: “la setmana passada vam fer una nota de premsa per tal de denunciar l’estat de les platges de Benicarló, i els regidors van sortir al pas dient que eren tot mentides nostres. Bé, des del Bloc-Compromís d’una banda no podem tolerar que ens acusen de mentiders. I per tant, convidem als regidors a que es passen per la platja del Gurugú i comproven per ells mateixos l’abandó d’aquesta platja: ni pasarel·les, ni papereres, brutícia, excrements de gos… o també per la platja de la Caracola, on encara queden restes d’alguna foguera de la nit de Sant Joan”.

Giner ha conclòs dient que “sembla que últimament des del PP estan prenent-nos als ciutadans de Benicarló per bobos o ignorants. Fan el que volen, després diuen el que volen i després els roïns de la pel·lícula som els altres. Per favor, no enganyen més als benicarlandos”.