Ací vos deixem per a descarregar l’al·legació que hem preparat des del BLOC-COMPROMÍS per a presentar al Consorci de Residus del Caram 01. El motiu de la mateixa és reclamar per l’alt preu que ens suposarà a tots els pobles el tractament del fem, que es sumará al rebut de l’arreplega.

Des del BLOC-COMPROMÍS pensem que amb els problemes econòmics que pateix la societat actual aquesta pujada només fa que empitjorar encara més la difícil situació de le moltes famílies i comerços.

Aquesta al·legació es pot presentar NOMÉS en l’Ajuntament de Benicarló o en l’oficina de PROP fins al dia 13 DE DESEMBRE.

Per tal de facilitar als ciutadans la presentació d’aquest imprés, el BLOC eixirà al carrer el pròxim dia 11 DE DESEMBRE, concretament a la Placeta dels Bous, on s’arreplegaran firmes, a partir de les 11 fins a les 14 hores.

Podeu descarregar el model fent clic ací: Model d’al·legació