Benicarló, 19 de Juliol de 2011

El col∙lectiu local del Bloc-Compromís per Benicarló, de mans del seu regidor i portaveu municipal Ricardo Mascarell ha presentat una instància a l’ajuntament de Benicarló per tal que tota la documentación que rep aquest grup municipal vinga escrita en valencià. Segons paraules de Mascarell: “En el que portem de legislatura ja hem rebut alguna documentació només escrita en castellà, ni siquiera de manera bilingüe”.

Mascarell a més ha apuntat: “no estem demanant cap impossible. Només demanem que es complisca la Llei d’Ús i Ensenyament del Valencià que obliga a l’administració Local a garantir el dret que qualsevol persona o entitat puga rebre aquesta documentación en la nostra llengua”.

Mascarell ha dit: “com a partit valencianista que som reclamem el nostre dret a rebre notificacions o documentació del nostre Ajuntament en valencià, i per tant hem presentat aquesta moció, esperant que siga resolta favorablemente tal i com establix la llei”.

Des del grup municipal del Bloc-Compromís s’espera que es tinga en compte aquesta mesura i que a partir d’ara es reben les notificacions de l’Ajuntament en la nostra llengua.