BLOC-Compromís té propostes, idees i projectes per a millorar la societat valenciana i demà dissabte, en presentaran unes tantes al saló d’actes de l’edifici Nexus de la Universitat Politècnica de València. En este esdeveniment participaran candidats i candidates locals de les llistes del BLOC, Iniciativa del Poble Valencià i Els Verds-Esquerra Ecologista del PV com també els caps de llista autonòmics de la Coalició Compromís.

Segons han informat des de la coalició valencianista, progressista i ecologista, “els nostres candidats i candidates que van en les llistes locals i autonòmiques presenten demà dissabte un programa de prioritats polítiques per a la seua futura acció de govern, que començarà després del 22 de maig. Des dels ajuntaments i des de les Corts Valencianes anem a defensar una sèrie de propostes amb una finalitat molt clara: millorar la qualitat de vida de les valencianes i els valencians i fer progressar la nostra societat”.

Estes prioritats seran explicades per Juan Ponce, número tres de la llista de la Coalició Compromís per la circumscripció de València i representant d’Els Verds; Tomàs Mestre, candidat a l’alcaldia d’Alacant; Marta Escudero, número tres de la llista autonòmica per Castelló i també candidata a l’Ajuntament de Benicarló i Maria Pilar Soriano, candidata de la llista de Compromís per València.

També intervindran en l’acte Joan Ribó, Mireia Mollà, Josep Maria Pañella, Mònica Oltra i Enric Morera i tot açò estarà acompanyat amb la música de Sènior, líder de la coneguda banda de música en valencià Sènior i el Cor Brutal que han posat la banda sonora a la campanya de la Coalició Compromís.