Susa va nàixer l’any 1990 a Benicarló.

Tècnica en Musicoteràpia i Educació Especial, i Monitora d’Oci i Temps lliure. Ha sigut professora d’extraescolars de dramatització musical i iniciació a la música en escoles de Benicarló i actualment és Directora de la Coral Infantil Misericòrdia de Vinaròs. També s’ha format en el món de les emergències i en escalada.

Pertany des de fa molts anys a diverses entitats del món associatiu com les Falles i associacions d’àmbit social i va ser integrant de la Junta Local Fallera de Benicarló. Actualment també forma part del món musical benicarlando col·laborant en diferents entitats com el cor de veus blanques de l’Orquestra clàssica de Benicarló.

En l’àmbit polític, Susa és Regidora de Joventut i Participació Ciutadana a l’Ajuntament de Benicarló, portaveu nacional de Joves amb Iniciativa–Compromís, i membre de l’Executiva Nacional i la Comissió Permanent d’Iniciativa–Compromís així com de l’Executiva Local de Compromís i ocupa el segon lloc en la candidata de Compromís al Congrés per Castelló.

Aquests anys de gestió a l’Ajuntament, han fet que les polítiques de joventut i participació ciutadana implementades a Benicarló es convertisquen en un referent comarcal i de país.