Arran la denuncia del grup municipal de Compromís a l’Ajuntament de Benicarló per les deficitàries condicions de la senyalització tant horitzontal com vertical a la ciutat, es pot observar com estos dies les brigades municipals han procedit a repintar i millorar l’estat d’aquestes senyals. “Estem satisfets perquè gràcies a la nostra denuncia, a l’Ajuntament han reaccionat i han començar a repintar i millorar tota la senyalització de Benicarló. Però és una satisfacció a mitges perquè ha segut necesària una sentència judicial i la denúncia de Compromís perquè açò fora possible” ha comentat el regidor Joan Manuel Ferrer.

“No és de rebut com estaven els passos de peatons, per posar un exemple. La gran majoria d’ells molt poc visibles i en molt mal estat. Amb la seguretat dels ciutadans no es pot jugar i tal i com estaven era un perill tant per als vianants com per als conductors.” I afegeix Ferrer que de tota manera esperem que d’una vegada per totes o bé l’Ajuntament o bé a qui li corresponga, es solvente l’assumpte del famós encreuament de Sant Gregori i que quede ben senyalitzat i no només amb una solució d’emergència amb 4 cons i poc més”.

“Des de Compromís seguirem al costat de la ciutadania, escoltant la seua veu i les seues necessitats i denunciant tot allò que ens sembla injust o deficitari a Benicarló” ha conclòs el regidor de Compromís