Jordi Maura: “Treballen per fer que es retire eixa esmena. Poc s’inverteix a Benicarló com per a permetre que ens retallen els fons”. Els diners es destinaran a l’aeroport de Castelló 

BENICARLÓ, 4 de desembre de 2023 

Compromís per Benicarló ha denunciat al darrer Ple la retallada en més de 800.000 euros de la partida del passeig peatonal que suposa la remodelació de les casetes del port i remodelació de la zona peatonal com a conseqüència d’una esmena dels síndics de PP i Vox (Miguel Barrachina i Ana Vega), de forma que la partida es redueix del 1.820.000 al milió d’euros.

Jordi Maura va alertar de la situació en l’apartat de preguntes i control i va reclamar a l’equip de govern de PP i Benigazlum que “facen tot el que estiga en les seues mans” per tal d’evitar una retallada que “maltracta a Benicarló i ens deixa sense els diners compromesos, al igual que ocórre amb el pla Edificant, on aquestes forces estan manegant des de València tot el que està en les seues mans per deixar-nos sense la partida prevista”.

Maura va recordar que Benicarló ha estat molt maltractat en quant a inversions de les administracions superiors i que les actuacions previstes al passeig sud amb Peníscola ja van desaparèixer mentre a Peníscola s’invertien 36 milions en el passeig o 27 al de Vinaròs. “Les comparacions son odioses i no podem permetre que aquesta situació vaja persistint i ara patim retallades fruit de les males polítiques de PP i VOX, que es topen ara amb una realitat d’obres que son necessàries i que no poden executar per falta d’ingressos que han perdonat eliminant impostos a una part xicoteta de la població”, ha dit.

L’esmena presentada el mateix dijous pels síndics de PP i VOX demana afegir eixos 820.000 euros de la inversió benicarlanda al capital social de l’aeroport de Castelló (Aerocas) i a propaganda. “La millor propaganda que poden fer del nostre territori és que tinguem una bona imatge i unes destinacions turístiques envejables, per això els hem instat a treballar per no reduir la partida a les obres del Morrongo, que el que faran és allargar el termini d’execuciói demorar unes necessàries obres”, ha conclòs.