La coalició celebra l’augment del suport després d’una campanya llarga, intensa i amb la participació de fins a set formacions.

Compromís per Benicarló ha expressat la seua satisfacció i fa un balanç positiu dels resultats obtinguts a les darreres eleccions locals, on la formació ha augmentat en nombre de regidors i suport popular.

Compromís ha augmentat en un 28% els seus resultats a Benicarló, fins als 1.366 vots, el que els situa com a quarta força política. “No només hem aguantat l’entrada de noves forces i l’augment en la participació, sinó que hem augmentat en representació, fruit de la bona oposició realitzada en els darrers quatre anys per Marta Escudero i Josep Lluis Segura i una campanya a peu de carrer explicant les nostres propostes a la ciutadania” ha assenyalat la candidata a l’alcaldia Núria Isern.

Així, les 3 persones que entraran a formar part de la nova corporació municipal seran Núria Isern com a cap de llista, així com Jordi Maura i Conxin Puchol, candidats número 2 i número 3 de la llista.

“Ara és temps d’analitzar amb el col·lectiu local el nostre posicionament davant possibles pactes i l’acció política a dur en els pròxims quatre anys”, ha afirmat Isern.