Avui hem presentat el nostre vídeo de campanya a la nova seu del carrer Major, on hem comptat amb la presència de Marta Escudero, candidata a l’alcaldia. Les autores del vídeo són Eva Arnau i Eva Cutanda d'”Arnau&Cutanda”, un equip de joves dissenyadores benicarlandes que han treballat la imatge gràfica de la campanya.

El vídeo resumeix la idea de Benicarló que es defensa des de Compromís: un poble arrelat a la terra, conscienciat i crític, participatiu, accessible, feminista, vital i actiu. El protagonista del vídeo no és la cap de llista, sinó l’objecte de la visió política de la coalició, millorar Benicarló. El vídeo de campanya de Compromís per Benicarló està composat d’imatges de diferents punts del poble i del seu patrimoni, tant natural com arquitectònic i urbanístic, i està disponible amb versió subtitulada per a sords.

Marta Escudero, candidata a l’alcaldia, ha explicat: “El vídeo de campanya de Compromís per Benicarló és una mica atípic, en el sentit que no busca el protagonisme de la persona que encapçala la candidatura, ni de la mateixa gent que integra la llista. Quan vam decidir preparar aquest material, vam pensar en quin era el motiu que ens havia unit a la gent que conformem la llista, a la gent que treballem políticament en aquesta opció i vam pensar que el principal motiu que ens havia unit era Benicarló. Vam considerar que el protagonista del vídeo de campanya havia de ser Benicarló. El que trobareu és un document molt bonic, on apareix tot el patrimoni que tenim i també tot allò que volem que siga el nostre Benicarló en un futur. Hem de dir que hem apostat per dues creadores joves, Arnau&Cutanda, una empresa de dues dones molt joves, amb la qual cosa volem potenciar la mateixa línia que hem seguit en la nostra candidatura: posar en valor la nostra joventut i fer-la un referent”.