Des de Compromís donem suport a l’agricultura de proximitat

Un dels actes destacats de la Festa de la Carxofa de Benicarló és la fira de productes de proximitat, fira que enguany ha complit la seua segona edició i que ha superat totes les expectatives en quan a afluència de públic.

Des de Compromís donem i donarem sempre suport a l’agricultura de proximitat, apostant així per un sector estratègic i de futur.

En el vídeo, la regidora i portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Benicarló, Marta Escudero, el diputat Joan Baldoví, el senador Jordi Navarrete i el responsable d’agricultura del BLOC, Àlex Vilanova, valoren les activitats al voltant de la Festa de la Carxofa i donen suport als productors agraris.

Arxivat en: Actes, Comarcal, Entrevista, Video

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *