Les negociacions entre Compromís-ERPV i el PSOE per garantir una majoria d’esquerres a l’Ajuntament de Benicarló han confluït en un primer acord: Compromís-ERPV votarà la candidata socialista, Xaro Miralles el dissabte en el ple d’investidura.

Marta Escudero, portaveu de Compromís-ERPV ha declarat que “és un acord responsable i compromés amb la voluntad popular d’un canvi polític a la ciutat”. A més, assenyala que “les negociacions encetades amb els socialistes tenen l’objectiu de garantir un govern municipal estable i cohesionat, i en estos termes estem treballant. La primera fase de l’acord es confirmarà el dissabte en el ple d’investidura, on el nostre vot serà per a la candidata del PSOE. Pensem que és la postura coherent amb el nostre missatge de canvi. Una majoria social va optar per renovar les directrius polítiques de la ciutat i és la nostra responsabilitat donar suport al PSOE per assegurar eixa renovació”, justificant així la intenció del vot de Compromís-ERPV.

Pel que respecta a la participació en el futur govern municipal, Marta Escudero ha afirmat que “les negociacions continuen. La primera fase, però, en referència a la investidura, està resolta. Pel que fa a les possibles àrees de gestió, si entrem en el govern, el treball és intens i il•lusionant. Si aconseguim dissenyar un programa de govern que ens siga satisfactori, d’acord amb els respectius programes electorals, no hi hauria cap inconvenient en entrar a governar amb el PSOE.”