Dimecres 13, Benicarló va acollir l’acte comarcal de Compromís al Maestrat. Al Magatzem de la Mar es reunien els representants de les candidatures d’Alcalà, La Jana, Càlig, Vinaròs i Benicarló, per donar bona mostra de la seua unió i dels seus lligams a l’hora de treballar conjuntament per la projecció de la comarca.

Convidats d’excepció a l’acte, Marta Sorlí, portaveu comarcal Ports-Maestrat que forma part de la llista autonòmica de Compromís, del diputat autonòmic Fran Ferri i del cap de llista a Les Corts per Castelló, Vicent Marzà.

 

Marta Escudero, candidata a l’alcaldia de Benicarló, va exercir d’amfitriona, conduint l’acte i dirigint unes paraules encoratjadores als presents. La candidata nacionalista va ressaltar les nombroses mancances de la nostra comarca i els nostres municipis, arrossegades després d’una llarga i nefasta legislatura del PP, en temes d’infraestructures, sanitat, educació, mitjans de comunicació. Escudero va destacar que “per sort el moment de canviar ha arribat i ara és el moment de Compromís. De gent preparada i honrada que està disposada a actuar unida, tendint ponts entre els pobles del nostre territori per tal d’aconseguir una comarca pròspera i amb projecció. Som el futur dels nostres pobles, de les nostres comarques i del nostre País”.

IMG_20150513_205403

Marta Escudero donava pas a Marta Sorlí  qui apostava per un País Valencià amb bones comunicacions i un Maestrat amb carreteres dignes, per un sistema de comarcalització digne que connecte els pobles i on es respecte la terra, es desenvolupe un turisme sostenible, i que estiga al mapa per la seua dignitat. “El 24 de maig tenim oportunitat d’alçar catifes i netejar, de recuperar el futur i el present”, va concloure

 

Per la seua part, Fran Ferri se centrava en la corrupció amb declaracions contundents. El problema segons el diputat autonòmic, ha residit en tenir un govern ple de corruptes. “Cal un govern que estiga al costat de la ciutadania, i que estiga arrelat al territori”, assegurant a més que “ens deixarem la pell per aconseguir el benestar de la nostra gent”.

IMG_20150513_205505

Tancava l’acte Vicent Marzà, cap de llista a les eleccions autonòmiques per la circumscripció de Castelló, centrant el seu discurs en la necessitat d’acabar amb les vulnerabilitats i amb l’exclusió social i desgranant punts importants del programa de Compromís com la regeneració democràtica o el pla de xoc contra la pobresa. Marza concloïa apostant per la construcció “d’un mapa d’esperança, un mapa col·lectiu, pel desig  de recuperar l’autoestima de les valencianes i valencians”.

 

 

IMG_20150513_214457