Tres sectors bàsics per el benestar de la ciutadania, com son la Sanitat, el Benestar Social i l’Educació, es troben ben representats en la candidatura de Compromís-Esquerra Republicana de Benicarló. I ho fan en les persones d’Imma Arayo, Yette Antón, Franjo Tejedor, Isabel Muñoz i Vicent Coll.

Yvette Antón, de 51 anys ocuparà el lloc número 9. Treballa al Centre Geriàtric com auxiliar d’infermeria. Per les característiques de la seua feina, és conscient i sabedora de les deficiències i necessitats que Benicarló té en matèria social i esta ha segut la raó per la qual ha decidit embarcar-se amb el projecte de Compromís-ERPV.

El lloc número 12 és per a Imma Arayo, de 50 anys és Metge de l’Equip d’Atenció Primària del Centre de Salut de Benicarló. Persona vocacional, li agrada molt el seu treball, i creu en un sistema públic de salut de qualitat i amb aquestes premises treballa el millor que sap. Aquestes seran les seues terceres eleccions com a integrant d’una llista electoral. En les 2 anteriors va formar part de la candidatura del Bloc-Compromís

Franjo Tejedor, de 41 anys ocuparà el lloc 14. És Llicenciat en Ciències de la Informació i treballa com a professor de valencià a l’IES Ramón Cid. A més és director de la productora audiovisual El submarinista del 4tB, especialitzada en la producció d´audiovisuals relacionats amb la natura i la mar i la gravació subaqüàtica.

Isabel Muñoz ocuparà el lloc 17. Té 54 anys i treballa com a cuinera al Centre Geriàtric i és voluntària del menjador social de Benicarló des dels seus inicis.

Per últim, Vicent Coll, de 50 anys, tancarà la llista, en el lloc 21. Ha estat vinculat al nacionalisme polític des de quasi sempre. Desenvolupa la seua activitat professional com a Tècnic Mitjà en la Conselleria de Benestar Social, des de mitat dels anys 80, en l’àrea del Menor. També es responsable comarcal de CCOO-PV al Baix Maestrat-Ports, en l’àmbit de les administracions públiques.

En paraules de Marta Escudero, candidata a l’alcaldia de Compromís-Esquerra Republicana de Benicarló, “tant la Sanitat com el Benestar Social i l’Educació, són bàsics per tal d’assegurar la qualitat de vida de la ciutadania. És per això que des de Compromís-Esquerra Repubilcana hem incorporat a aquestes persones, Yvette Antón, infermera del centre geriàtric en el lloc número 9, Imma Arayo, metgessa al centre de salut en el lloc número12, Franjo Tejedor, professor de valencià en el lloc número 14, Isabel Muñoz, voluntària al menjador social en el lloc número 17 i Vicent Coll, tècnic de la Conselleria de Benestar Social en el lloc 21. Són 5 candidats que ens asseguren cobrir uns sectors fonamentals per tal d’aconseguir el benestar de tota la gent de Benicarló”.