Tres  són  les  noves  cares  que  ha donat a  conéixer Compromís­Esquerra Republicana de Benicarló com a integrants de la llista municipal per a les eleccions de maig. En aquest cas es tracta de 3 joves que se senten ben implicats en el projecte polític que Compromís­Esquerra Republicana presenta.

Estos tres joves són, ​Josep­Tomàs Reverté​, que ocuparà el 10é lloc de la candidatura, ​Miquel Iruela​, que ocuparà l’11é i ​Maria Coll​, que anirà en el lloc número 15.

Josep­Tomàs Reverté​, de 29 anys és Tècnic Superior en activitats físiques i esportives i treballa ​com a coordinador i monitor en la campanya esportiva de Benicarló.

Miquel Iruela té 22 anys i és Graduat e Filologia Catalana. Actualment estudia el Màster   Universitari  en  Professor  d’Educació  Secundària  Obligatòria  i Batxillerat a la Universitat Jaume I de Castelló i realitza pràctiques docents a l’IES  Ramon  Cid  de Benicarló. A  més és el  secretari d’organització local d’Esquerra Republicana.

Maria Coll té 20 anys i estudia Psicologia a la Universitat de Barcelona on és membre claustral com a representant del SEPC (Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans).

Segons  Marta  Escudero,  candidata  a  l’alcaldia per  part  de Compromís­Esquerra Republicana, “la joventut benicarlanda és un sector poblacional bàsic que necessite la màxima atenció. Són el futur del nostre poble. La nostra joventut és activa i participativa, actua davant la problemàtica benicarlanda amb mobilitzacions socials. Açò ens reafirma la necessitat de redoblar esforços per atendre les demandes i necessitats dels nostres joves, així com l’obligació de reconèixer les capacitat i els rols que juguen dins del canvi democràtic.

Més enllà de ser escoltats, la joventut ha de participar activament en el desenvolupament de la societat, i les institucions han d’obrir­los espais per fer efectiva eixa participació. Nosaltres hem donat els passos necessaris per a fer real eixa implicació de la joventut en la política benicarlanda, integrant a joves dins de llocs rellevants i construint una candidatura amb una mitja d’edat per davall dels 40 anys.

Tomàs Reverté, Maria Coll i Miquel Iruela representaran a la joventut dins de la candidatura de Compromís­Esquerra Republicana. Joves que estudien, que treballen, que són conscients de la situació de Benicarló i que aporten la seua visió i les seues propostes al nostre projecte.

La transformació social i política és necessària i urgent però no serà possible sense la participació dinàmica i decidida de la joventut benicarlanda dins la vida democràtica. Tenim joves compromesos i implicats  dins  la  nostra  candidatura que faran possible eixe canvi a Benicarló.”