El cinqué lloc de la llista és per a un benicarlando ben conegut, Enoc Altabás, que concorre com a independent. Nascut a Benicarló l’any 1981, viu intensament l’associacionisme local, formant part de la Coral Polifònica Benicarlanda, del Cor Da Capo Benicarló, de l’Ateneu Cultural de Benicarló i del Club Ajedrez Benicarló, així com de les seues respectives juntes directives.

Com a membre actiu d’ambdós cors, ha cantat arreu del territori (de Figueres fins a Biar, des de Tremp fins a Ibi), incloent els Palaus de la Música de València i Barcelona; i ha portat la música i el nom de Benicarló fins a França, Itàlia i Japó. Amb la Coral Polifònica ha format part de l’organització d’espectacles com “Qué noche la de aquel día”, “The show must go on” o “El fantasma de la ópera”.

Quant als mitjans de comunicació, ha col·laborat des del primer número al setmanari El Dissabte, i ha participat a diferents programes de Ràdio Benicarló, Radio Nueva i La Bona Ràdio, així com al programa “En marcha” d’Onda Cero a nivell estatal.
També té lligams locals amb el comerç, amb anys d’experiència a l’empresa familiar de menjars per a emportar, i amb l’educació, ja que és monitor d’Escacs i Matemàtiques.

És la primera vegada que Enoc s’embarca en un projecte polític, i encara que ho fa com a independent, té la convicció que una altra manera de governar Benicarló és possible, més valencianista i més progressista.