El quart lloc de la candidatura l’ocupa Susana Pérez. Nascuda a Benicarló l’any 1990, de pares andalusos, s’educa adaptant-se i vivint les costums valencianes i benicarlandes.

És estudiant de Magisteri en la Universitat Internacional de València, i compagina la seua carrera juntament amb els estudis de Música i Cant amb reconeguts professors del panorama nacional.

A dia d’avui treballa com a professora d’extraescolars en el Col·legi Nostra Senyora de la Consolació i en el  CEIP Angel Esteban de Benicarló, impartint les assignatures de Dramatització Musical i Iniciació a la Música. També és professora a l’Escola de Música de Vinaròs i Directora de la Coral  Infantil Misericòrdia.

Molt propera i familiaritzada amb diverses associacions de la ciutat, és voluntària des de l’any 2007 de Protecció Civil Benicarló, on exerceix el càrrec de Secretària de l’associació i encarregada sanitària. Es forma en primers auxilis bàsics i avançats i actuació en espectacles pirotècnics entre altres. Aquest fet també la porta a estudiar a Barcelona per a obtenir el nivell 1 de Tècnic Sanitari i la seua titulació en escalada com a complements.

Dintre el món de la cultura i la música de la nostra localitat i comarca Susana ha format part del Cor Da Capo Benicarló i actualment és membre de la Muixeranga de Vinaròs i component de la Coral Juvenil Sant Sebastià.

Com a fallera declarada, és integrant de la Junta Local Fallera de la nostra població i pertany a la comissió de la Falla la Paperina, falla de la que va ser Fallera Major el 2012.

Des de la rereguarda, Susana ha viscut el món de la política de ben a prop. Començà formant part del col·lectiu d’Iniciativa País Valencià com a simpatitzant, resultant clau a la comarca del Baix Maestrat el seu pas cap a la militància. Públicament no activa, va ser a la fi del passat mes de gener quan Marta Escudero li oferí la possibilitat i la seua voluntat per que formara part d’aquest projecte amb el col·lectiu municipal de Compromís.

Temperamental, formal i emprenedora, de competència acurada, idees fixes i claredat, reconeix que Benicarló necessita de noves i obertes mentalitats. Encarades i adaptades cap a les necessitats actuals de la societat, amb valors eco-socials i de sostenibilitat, de promoció del jovent i foment d’una educació de qualitat, projectes de lleure adaptats sobre les necessitats així com Cultura de tradicions, allò antic i allò nou, d’ahir, d’avui i el demà, perquè Benicarló i la seua gent tenen una història i futur de la mà.