Joan Manel Ferrer, regidor de Compromís Benicarló, ha lamentat que “l’equip de govern del Partit Popular ha donat una vegada més l’esquena als benicarlandos”. La formació ha intentat negociar amb l’equip de govern perquè done llicència d’ocupació a un edifici que “ja fa molts anys que està acabat i amb benicarlandos vivint en ell”. La finca es troba dins del PAI UA19, una unitat d’actuació que per diferents motius no s’ha acabat de desenvolupar. L’equip de govern ha portat al ple ordinari d’este mes el dictamen a la proposta d’inici del procediment de resolució de l’adjudicació de la condició d’agent urbanitzador del Programa d’Actuació Integrada de la UA 19 del PGOU de Benicarló.

Durant el ple, Ferrer ha plantejat que el vot de Compromís seria favorable “sempre i quan l’equip de govern es comprometés a que abans de Nadal els veïns afectats tingueren ja la llicència d’ocupació definitiva de les seues vivendes”. Aquesta proposta de Compromís ha estat rebutjada pel Partit Popular i ara “els veïns de nou es queden amb un pam de nassos, perquè l’equip de govern del Partit Popular no s’ha ficat del seu costat per resoldre este problema, enquistat des de fa molts anys”. De nou, ha recordat, “hauran de patir perquè la seua condició i la de les seues vivendes no és la mateixa que la de la resta de benicarlandos ja que encara tenen, per exemple, llum d’obra. El Partit Popular els ha relegat de nou a ser ciudatans de segona categoría”.

Ferrer ha acusat al Partit Popular “de defensar només els drets de determinats ciutadans, quan la seua obligació és la de treballar perquè tots siguen iguals. Això demostra la seua falta de compromís amb els benicarlandos”.