La situació anormal que es produeix cada dia al centre de salut de Benicarló per a demanar cita prèvia amb cues que arriben a la porta del carrer ha provocat la queixa de Compromís. Esta situació que es repeteix cada dia des de fa molt de temps comporta queixes dels usuaris del centre de salut. En paraules del regidor Joan Manuel Ferrer, “la gent ens ha fet arribar la seua queixa i amb tota la raó del món: és vergonyós vore les llargues cues que hi ha al Centre de Salut per demanar cita, i mentre la màquina de cita prèvia continua estropejada des de fa més de mig any”.

Segons Compromís la situació es veu agreujada perquè la màquina electrònica “Punt de Salut” que, entre altres serveis, serveix per a demanar cita per a l’atenció mèdica del metge de capçalera, no funciona des de fa més de 6 mesos. “Entre que la màquina no funciona, i que només hi ha dos administratius per atendre tant al telèfon com a la gent que fa cua, fan que una gestió tan simple com demanar hora per al teu metge de capçalera o per a fer-te una analítica siga un autèntic malson” afirma Ferrer.

Ferrer afegeix que “que et donen cita per al metge de capçalera per a més d’una setmana de temps per un simple refredat o que per a visitar un especialista la tardança siga de mesos ja és molt preocupant, però que els usuaris del centre de salut hagen de fer llargues cues simplement per a demanar hora és de deixadesa política”.

Ferrer afirma que “la mala gestió en matèria sanitària del govern del PP a la Generalitat i la deixadesa en qüestions de salut pública és impròpia d’un govern que sols es dedica a fer-se fa la foto en les inaguracions, i d’uns polítics que en la majoria del casos usen sanitat privada” ja que si no, en cas contrari “els faria vergonya la situació que pateixen centenars de pacients”.

“Des de Compromís Benicarló demanarem als nostres diputats a les Corts Valencianes que facen la pressió necessària per a solucionar la situació al centre de salut benicarlando” conclou Ferrer.