Després de la comissió informativa de comerç i turisme, COMPROMÍS ha responsabilitzat l’alcalde de Benicarló, Marcelino Domingo, de permetre “la tan mala gestió en matèria de Turisme a la regidora Maria Ortiz” i ha determinat que, si no actua en conseqüència “el màxim responsable serà el mateix alcalde, ja que fets com que un xiquet resulte ferit per banyar-se a la platja són intolerables”.

extraccion vallas2 (2)

Va ser després d’una pregunta a la comissió celebrada dimarts, quan l’oposició va titllar de ‘fracàs’ la gestió en matèria de turisme del govern municipal i en especial per la no retirada de la tanca parcialment submergida a la platja del Morrongo, ja que se sabia de la seua existència des de feia setmanes. Segons el regidor de Compromís, Joan Manuel Ferrer, la regidora ha donat unes pobres explicacions relacionades amb la retirada de la tanca rovellada, “després d’una pregunta i no en l’orde del dia”, i considera que no ha fet tot el possible ja que “hi ha hagut d’ocórrer una desgràcia perquè actuara tard i malament”. Ferrer creu que si no s’hagués denunciat l’accident la tanca encara estaria semisubmergida a la platja. “Si s’aposta pel turisme nàutic, de qualitat i per platges amb banderes blaves és una actitud molt irresponsable la gestió d’Ortiz i Domingo” ha afegit Ferrer.

extraccion vallas6 (1)

L’ajuntament i l’equip de govern sabien que la tanca estava allí des de l’any 2012 i tot i les explicacions de la regidora de Turisme de la feina feta, un any després seguia estant afonada, amb el resultat que un menor ha resultat accidentat amb ferides greus. Ferrer ha lamentat que “la falta d’actuació urgent de la regidora amb el consentiment de l’alcalde de la ciutat Marcelino Domingo haja causat a més dels danys a la persona accidentada, una molt mala imatge al turisme de Benicarló al qual tants diners es destinen”.

extracción vallas7 (1)

Ferrer concloïa afirmant que “l’alcalde és el responsable de prendre mesures davant la deixadesa i la mala gestió dels seus regidors, per ser el màxim responsable de l’equip de govern”.