FEU CLICK ACI PER ESCOLTAR L’ÀUDIO DE LA NOTÍCIA

Les xifres demostren la nefasta política de creació de treball del Consell. Joan Manuel Ferrer, regidor: “és insultant que diga això amb prop de 3.000 aturats, dos-cents més que fa un any”.

Benicarló, 6 de juny de 2013

“El President Alberto Fabra no pot vindre a Benicarló amb to triunfalista a felicitar a les autoritats locals per la creació d’ocupació a la localitat i, de retruc apuntar-se un suposat tanto, ja que les dades oficials més be provoquen vergonya aliena a la formació de Compromís” ha comentat el regidor Joan Manuel Ferrer

Amb l’excusa dels contractes de Pasqua i del mes d’abril no es pot tractar de maquillar unes xifres per vendre-les com un triomf quan la realitat és més tossuda i ens apunten a que la sortida de la crisi encara tardarà, malauradament.

“Además, ha informado que durante el primer trimestre de 2013 se ha registrado el mejor arranque anual de los últimos 5 años en cuanto al número de empresas creadas –más de 3.000 en abril- y concretamente en la ciudad de Benicarló la contratación laboral está aumentando un 20% respecto al año anterior, cuando en el resto de España no supera el 5%”, va dir Fabra.

De les xifres publicades a la web del Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE), adscrit al Ministeri i, per tant allunyat de les tesi que puga sostindre l’oposició al PP, es constata com eixe 20% són en realitat 30 contractes de treball nous formalitzats, i com l’atur passa de 2.755 persones sense ocupació al 2012 a 2.951 enguany.

De l’anàlisi de les dades es constata com “el partit que havia de traure l’Estat de la crisi només ha fet que incrementar el malestar. Son insultants aquestes afirmacions amb gairebé 3.000 aturats”, ha manifestat Ferrer. Les persones de més de 45 anys i dones de totes les franges d’edat son les més castigades, mentre que en tots els sectors: agricultura, industria, construcción i serveis no fa més que augmentar l’atur.

“Aquesta és la veritable cara de la situación i la del PP valencià, un partit només encabotat en manipular i mentir als valencians, mentre se’ns condemna a un mal finançament i a unes males polítiques tant de formació com de creació de treball de qualitat” conclou el regidor de Compromís.