El secretari comarcal del BLOC, Joan Manuel Ferrer, reclama a la Diputació que dóne compliment a la llei, i ature el cobrament de la taxa del fem fins que resolga els recursos presentats per més de 1200 persones a la comarca.

Segons Ferrer, el recurs no ha estat contestat per part del Consorci de Residus del Pla Zonal 1, i “s’estan vulnerant els drets de les persones que no poden defensar-se davant de l’administració pública”. Ferrer convida a la gent a formular una reclamació davant de la Diputació de Castelló “que és la que ha cobrat la taxa” per a que paralitze el cobrament de la taxa fins que resolga el recurs.

“La política de retallades i submissió davant els poders econòmics per part del PP i el PSOE no por vindre, damunt, agravada per un increment desproporcionat de la pressió fiscal sobre dels ciutadans” ha manifestat el secretari comarcal.

Es per això que novament s’obriran les oficines de la seu del BLOC de Benicarló al carrer Colom 24 els propers dies 12, 13, 14 i 15 de novembre de 18 a 20h per a que, amb un document preparat pels serveis jurídics de la formació nacionalista, els damnificats puguen reclamar la paralització del cobrament, i exigir així la resolució del recurs presentat.

Ferrer ha animat als ciutadans a reclamar un dret que és seu i que l’administració no pot amagar ja que la llei obliga a contestar els recursos i a paralitzar el cobrament de la taxa quan, com es el cas, s’ha demanat expressament la suspensió i l’administració no ha resolt.

En tot cas manifestava que “el BLOC-COMPROMÍS presentarà recurs contenciós si és el cas una vegada resolt aquest recurs”, però per a aquest recurs no podrà reclamar en nom dels ciutadans que no reclamen els seus drets davant l’administració.