El passat dissabte 27 d’octubre, va tindre lloc al MUCBE de Benicarló el VI Congrés Comarcal del BLOC. En esta assemblea comarcal que van participar tots els afiliats i afiliades de la comarca es van votar i debatre els diferents informes i es van escollir als nous membres del l’òrgan comarcal i els dos representants al Consell Nacional del BLOC.

L’informe del secretari comarcal ixent, que posteriorment va ser reelegit, i que va fer un resum de l’activitat política d’estos últims quatre anys es va aprovar per unanimitat de l’assemblea.

Joan Manuel Ferrer, reelegit Secretari Comarcal
Joan Manuel Ferrer, reelegit Secretari Comarcal

Pel que fa a l’informe econòmic, també va ser aprovat per àmplia majoria, més d’un 80% dels membres de l’assemblea van votar a favor.

Després dels informes, va ser l’hora d’escollir a les persones que dirigiran el projecte del BLOC al Maestrat-Els Ports. I els membres escollits al Consell de Coordinació Comarcal són els següents:
La secretaria comarcal, Joan Manuel Ferrer del col·lectiu de Benicarló, secretaria d’organització i finances Sergi Pitarch del col·lectiu de Benicarló, secretaria d’acció electoral i implantació Sergi Blasco del col·lectiu de Salzadella, secretaria de política municipal Ximo Pitarch del col·lectiu d’Alcalà de Xivert i secretaria de comunicació Àlex Vilanova del col·lectiu de la Jana.

A més, s’incorporaran al Consell de Coordinació comarcal els pròxims dies, els secretaris locals elegits en els congressos locals, els representants del BLOC Jove i els representants de les diferents corrents internes del BLOC.

També es van triar a les dos persones que representaran a la comarca en el Consell Nacional del BLOC (màxim òrgan entre congressos). Els elegits van ser Sergi Pitarch i Àlex Vilanova.

Un moment de la votació
Un moment de la votació

En el discurs de cloenda del Congrés, el reelegit secretari comarcal del BLOC, Joan Manuel Ferrer va recordar a tots els presents que el BLOC ha de liderar el procés de consolidació de Compromís a la comarca i eixa tasca la tenim que fer entre tots i especialment amb l’ajuda de la gent del carrer que ho està passant molt malament, són moltes les persones que estan cridant a la nostra porta i tenim l’obligació d’escoltar-los i portar les seues reivindicacions a totes les institucions, eixa és la veritable política de baix cap a dalt.

Pañella, que va tancar l'acte, amb Joan Manuel Ferrer, els integrants de la mesa Marta Sorlí, Marta Escudero i Àlex Vilanova, i Ximo Pitarch, triat Conseller Nacional
Pañella, que va tancar l’acte, amb Joan Manuel Ferrer, els integrants de la mesa Marta Sorlí, Marta Escudero i Àlex Vilanova, i Ximo Pitarch, triat Conseller Nacional