Davant l’èxit de dimecres, on més de 70 persones es van passar per la seu del partit nacionalista, el Bloc-Compromís de Benicarló obrirà de nou les portes de la seua seu del carrer Colom nº24 el dilluns 6, dimarts 7 i dimecres 8 d’agost de 19h a 21h per tal de seguir informant i ajudar als ciutadans a fer el recurs a la taxa de basures.

Les persones assistents el dimecres pogueren donar la seua opinió i iniciar el recurs a la taxa. Les qüestions i dubtes plantejats van ser diversos i així ho manifesta el regidor a l’ajuntament de Benicarló Joan Manuel Ferrer: “rebuts incorrectes, taxa superior a la que correspon en cada cas, comerços i xicotetes empreses amb càrrecs desproporcionats, persones molestes per haver usat les seues dades personals sense autorització prèvia o simplement indignades per considerar aquesta taxa un abús”. També des de BLOC-COMPROMÍS s’animava a continuar reciclant ja que consideren que: “una mala gestió política no pot repercutir en el medi ambient.

“Recordem per tant que dilluns 6, dimarts 7 i dimecres 8 d’agost de 19 a 21h les portes de la nostra seu al carrer Colom estaran obertes per a tots aquells interessats a obtindre més informació sobre aquesta taxa i també per a tots aquells qui vulguen presentar recurs” ha conclòs Ferrer.