El regidor de l’Ajuntament de Benicarló pel BLOC-COMPROMÍS, Joan Manuel Ferrer, ha lamentat el tancament de l’oficina del SERVEF  a Benicarló. Aquesta està tancada des de  fa un mes i, segons ha manifestat el regidor nacionalista, “en els moments de crisi actuals, on sols ha Benicarló hi han 2.700 aturats és una barbaritat que tanquen l’oficina del SERVEF”. Recordem que aquesta oficina dóna assessorament als aturats i ajuda als desocupats en la gestió de la documentació necessària per a percebre el subsidi d’atur i les posteriors ajudes en el cas d’aturats de llarga durada.

Ferrer també s’ha referit a la falta d’ambició i el poc poder que té l’alcalde Marcelino Domingo: “altra vegada ha tornat a permetre que desaparega un servei de la Generalitat a Benicarló i es mantinga a Vinaròs amb atenció personal, i a Benicarló sols amb una màquina a la porta de l’ajuntament, que en tot cas sols serveix per a tràmits menors i està subjecta a problemes tècnics. El mateix ja va passar fa anys amb l’Oficina de l’INEM”.

Segons el regidor nacionalista pareix que aquesta oficina ha estat tancada degut a les retallades del PP valencià i del seu president Alberto Fabra, cosa que segons li va manifestar el regidor d’Hisenda, José Maria Serrano, “al PP benicarlando es donaren conte des de l’equip de govern popular perquè allí no hi havia moviment i els va fer sospitar que l’havien tancada”.

Davant d’aquesta afirmació de Serrano, Ferrer no entenia “com un alcalde del PP i que compta amb una regidoria específica a la promoció econòmica i ocupacional, no té noticies del tancament d’un servei públic de la Generalitat a la seua ciutat”. Segons Ferrer “l’alcalde no ha tingut prou força davant dels dirigents de PP valencià per a mantindre aquest servei per als prop de 2.700 benicarlandos que ara tindran que desplaçar-se a Vinaròs”, amb el consegüent perjudici.

Segons BLOC-COMPROMÍS “no es la primera vegada que el PP no li té consideració ni al alcalde ni a la ciutat de Benicarló. També ha passat en la carretera de Benicarló a Peníscola, el conservatori de Música Mestre Feliu, el teatre auditori, la canalització del Barranquet, escoles en barracons, paràlisis de la depuradora, costa nord, etc”.