Front a la fotografia que va aparéixer fa uns dies a la llum pública en la que es veu a l’alcalde Marcelino Domingo i altres regidors del PP amb unes tisores fent burla, el Bloc-Compromís de Benicarló en veu del seu secretari local vol mostrar el seu total rebuig front al que segons ell és tindre molt poca educació política i molt poca sensibilitat per  la situació que estem patint”. A la foto es veuen ben poc preocupats. Per a Giner “evidentment ells no tenen de qué preocupar-se ja que ells no sofrixen les retallades: ni perilla el seu lloc de treball ni per supost el seu sou, que no es precissament baixet”

Per acabar Giner ha dit que “és de vergonya que es fotiguen a la nostra cara quan hi ha gent que està patint estes retallades i passan-t’ho malament, i per tant,  des del Bloc-Compromis esperem que algun representant municipal surtiga al pas  i done la cara disculpant-se davant tots els ciutadans per aquesta desafortunada foto.”