El portaveu del BLOC a Benicarló, Ricardo Mascarell, anuncia que els regidors nacionalistes no assistiran al ple del dijous per manifestar així el rebuig a les retallades sociolaborals del PP i el suport del BLOC a la vaga

El BLOC a Benicarló considera que la reforma laboral del PP suposa “un pas arrere en els drets dels treballadors aconseguits després de més de 30 anys de Democràcia”

Els regidors nacionalistes proposen al PP que destinen a una ONG social del municipi els diners que s’estalvia l’ajuntament per la no asistència dels regidros del BLOC al ple

El BLOC de Benicarló no assistirà al ple del proper dijous com a mesura de protesta contra la reforma laboral impulsada i “imposada” pel Govern del PP i com a mesura de suport a la vaga general. En este sentit, el portaveu del BLOC a Benicarló, Ricardo Mascarell ha lamentat la “falta de sensibilitat de l’equip de Govern del PP amb els treballadors del municipi i amb els funcionaris de l’Ajuntament al no modificar la data del ple perquè no coincidira amb el dia de la vaga general”.

Des del BLOC de Benicarló, el seu portaveu, Ricardo Mascarell, manifesta que “des del BLOC i des de Compromís donem suport a la protesta perquè considerem que la reforma laboral imposada pel PP suposa un pas arrere sense precedents en els drets laborals aconseguits pels treballadors des de l’inici de la Democràcia”.

Mascarell manifesta que l’equip de govern del PP ha eludit la posibilitat de modificar la data del ple i celebrar-lo el dia abans o el dia després de la vaga, tal com havia suggerit el BLOC.

El BLOC de Bencarló considera que “la reforma laboral suposa un atac als drets dels treballadors que s’emmarca en la política del PP de desmantellar l’estat del benestar, ja que també han impulsat retallades en l’Educació, en la Sanitat…”. Amb la no asistència al ple, els nacionalistes de Benicarló volen instar al PP local i al Govern central del PP a abandonar la deriva de polítiques antisocials iniciades des del 20N.