Vinaròs, 3 d’octubre de 2011

El Secretari Comarcal del BLOC-Compromís, Joan Manel Ferrer, ha anunciat avui el nombrament del coordinador comarcal del Maestrat-Port al regidor de Vinaròs, Domènec Fontanet. Una vegada engegada tota la maquinaria preelectoral amb l’elecció dels diferents candidats i candidates de les circumscripcions de Castelló, València i Alacant, des del BLOC-Compromís s’han distribuït l’organigrames organitzatiu per afrontar les eleccions generals del 20 de novembre.

El Secretari Comarcal del Maestrat-Ports del BLOC-Compromís, Ferrer ha comentat que “després de la votació unànime de l’executiva comarcal del Maestrat-Ports i amb la conformitat de la direcció del partit s’ha comptat amb Domènec Fontanet per coordinar totes les accions que es faran en campanya electoral en la comarca i en la circumscripció de Castelló. Valorem la feina ben feta i la pujada de vots del regidor a Vinaròs i per la seua capacitat organitzativa i de treball s’ha decidit nombrar-lo coordinador comarcal a les eleccions generals del 20N”.

Continua dient “després dels bons resultats i l’augment de regidors i regidores en tot el país valencià de les eleccions autonòmiques i municipals en les quals Compromís es consolida com a tercera força política és un bon moment per a que els valencians i valencianes tinguem veu pròpia a Madrid, consolidant l’aposta del valencianisme progressista, l’esquerra moderna i l’ecologisme polític per oferir una alternativa electoral útil, digna i il·lusionant a les ciutadanes i ciutadans del País Valencià”.

Al mateix temps, el regidor i coordinador comarcal de les pròximes eleccions generals a l’estat, Domènec Fontanet, a dit que “agraeixo la confiança depositada en la meua persona de l’executiva comarcal i la direcció del BLOC per portar endavant aquesta tasca important de coordinació i organització de les accions que emprendrem des de ara mateix per a les propers eleccions generals, traslladant al nostre candidat, Joan Baldovi, quines són les mancances de la nostra comarca en infraestructures viàries, equipaments sanitaris i educatius, en la construcció d’espigons a les platges, en trens de rodalies”.