Executiva nacional

 

El secretari d’Organització i portaveu de l’executiva nacional del BLOC, Josep Melero, ha informat que després de la reunió plenària d’ahir, la direcció dels valencianistes va decidir per unanimitat presentar-se a les eleccions generals del 20N reeditant la coalició Compromís.

Segons Melero, “el desig de la nostra formació és concórrer als comicis del mes de novembre amb la mateixa fórmula que en maig, perquè nosaltres creiem que és la millor manera de defensar els interessos de les valencianes i els valencians des del valencianisme progressista i ecologista, des d’una esquerra moderna i compromesa amb les persones i amb el país”.

No obstant això, Melero també ha informat que la voluntat del BLOC, “és ampliar Compromís a totes les organitzacions socials i persones independents que vulguen sumar-se, que vulguen col·laborar i vulguen treballar per fer possible que el 20N les valencianes i els valencians tinguem veus valentes que defensen els interessos del País Valencià a Madrid”.

Des de la direcció del BLOC consideren que les pròximes eleccions “són una bona oportunitat per a obtenir representació al Congrés dels Diputats i per això cal seguir treballant en el projecte de Compromís, que és un projecte de clara obediència valenciana i amb la direcció al País Valencià, perquè sols d’eixa forma podrem fer política sense lligams exteriors que puguen perjudicar els interessos de la nostra terra”, ha assegurat Melero.